Raki całe w pancerzu, gotowane, w zalewie winnej

Raki całe w pancerzu, gotowane, w zalewie winnej

Składniki

rak luizjański (Procambarus clarkii) 62,5%

zalewa winna 37,5% (woda, białe wino 5%, cebula 2,5%, przyprawy: sól, pieprz czarny, pieprz cayenne, wawrzyn)
Opakowanie jednostkowe: 800 g
Opakowanie zbiorcze: 10 x 800 g
MILI-STEKI_Tunczyk-191x135x45-DRUQ copy

Raki całe w pancerzu, mrożone wraz z zalewą winną, nadającą im delikatnego smaku i aromatu. Jest to pierwszy z nowej linii dań gotowych MyFood. To unikalny produkt na polskim rynku (alternatywa do popularnych raków w zalewie koperkowej).
Produkt do szybkiego przygotowania, spożycia po rozmrożeniu i podgrzaniu, jego smak docenią najwięksi smakosze owoców morza.