Krewetki gotowane obrane z ogonkiem zawinięte w plastry wędzonego boczku

Krewetki gotowane zawinięte w plastry wędzonego boczku, do przygotowania na patelni lub na grillu.
Innowacyjny produkt na polskim rynku, choć bardzo popularny jako przekąska w restauracjach.
Opakowanie jednostkowe: 200 g
Opakowanie zbiorcze: 10 x 200 g

Składniki

krewetki 50% [krewetka biała (Litopenaeus vannamei), gotowana, obrana, z ogonkiem, rozmiar: 31-40 szt./lb (68-88 szt./kg) 75%, woda, sól, stabilizatory: E451, E452]

boczek 50% [boczek wieprzowy bez żeberek, bez skóry, wędzony, surowy 95%, woda, cukier, sól spożywcza niejodowana, wzmacniacz smaku: E621; przeciwutleniacz: E301; ekstrakt przypraw, aromat, substancja konserwująca: E250].